Modules

Bookzo levert software die uw werk eenvoudiger en efficiënter maakt. Omdat wij weten dat niet elke verhuurder dezelfde wensen heeft op het gebied van de reserveringssoftware, stelt u bij Bookzo het reserveringsprogramma zelf op maat samen. Op deze manier betaalt u alleen voor de modules die u nodig hebt.

Joomla of Wordpress boekingsmodule

De aanvullende modules voor Joomla!, Wordpress of Concrete kunnen geheel in de site geïntegreerd worden en bieden uitgebreide configuratiemogelijkheden. Zo maken de modules het mogelijk (inclusief) prijzen direct in de kalender te tonen of een one-page-checkout toe te voegen aan het proces van boeken.

‘Mijn-omgeving’ gasten module

In de ‘mijn-omgeving’ module kan de gast inloggen in zijn persoonlijke 'mijn-omgeving' van uw bedrijf, voorzien van uw eigen bedrijfslogo. Gasten kunnen de reserveringsgegevens en status van betaling inzien. Bent u gekoppeld met een paymentprovider, dan kunnen ze ook direct in de 'mijn-omgeving' een online betaling doen. Gasten kunnen hier online inchecken en medereizigers toevoegen.

 

Klik op onderstaande link en login met demo@bookzo.nl

 

> Demo Mijn-omgeving gasten

‘Mijn-omgeving’ eigenaren module

In de mijn-omgeving voor eigenaren kunnen eigenaren inloggen en online eindafrekeningen, facturen en de bezetting van hun accommodaties inzien. De eigenaren module maakt het o.a. mogelijk eindafrekeningen te maken. Extra geleverde diensten, werkzaamheden en producten kunnen verrekend worden in de afrekening. Ook is het mogelijk batch eindafrekeningen te maken, waarbij met één druk op de knop alle eindafrekeningen worden verwerkt.

 

Klik op onderstaande link en login met gebruikersnaam 'demo@bookzo.nl' en wachtwoord '1234' om de online omgeving te bekijken zoals de eigenaar deze ziet.

 

> Demo Mijn-omgeving eigenaar

Gekoppelde accommodaties module

Deze module maakt het voor verhuurders mogelijk meerdere accommodaties aan elkaar te koppelen en op deze manier als één accommodatie te behandelen in het boekings-, verblijf- en betalingsproces.

 

Bijvoorbeeld twee 4 persoons accommodaties die ook als één 8 persoons accommodatie verhuurd kunnen worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Interesse in ons reserveringsprogramma?
Neem contact met ons op en wij sturen u met plezier en geheel vrijblijvend een offerte toe.

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen