Reviews

Ons reserveringsprogramma wordt inmiddels gebruikt door verhuurders in binnen- én buitenland, waaronder Duitsland, Italië, Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk en Bonaire. Een groot aantal hotels, campings, vakantieparken en verhuurders van vakantiehuizen en appartementen werkt al jaren tevreden met ons reserveringsprogramma.

Benieuwd naar hun ervaringen met onze reserveringssoftware? Lees hier wat ze over Bookzo zeggen. 

Wat onze klanten zeggen

Een tweevoudige administratie bijhouden is verleden tijd

Bookzo biedt een heel uitgebreid reserveringssysteem, dat gekoppeld kan worden aan het boekhoudprogramma SnelStart. Sinds wij met Bookzo werken is een tweevoudige administratie bijhouden verleden tijd. Dit scheelt ons vele uren werk per week.

 

Betalingen worden automatisch ingeladen, debiteurenbeheer is gemakkelijk en het programma biedt een helder planbord, waarmee ons hele team uit de voeten kan.

 

Het reserveringsprogramma van Bookzo zorgt ervoor dat wij meer tijd over hebben voor de gasten.

 

> Bekijk de website van Aqua-state

Nina Goudberg van Aqua-State

Dankzij Bookzo nooit meer dubbele boekingen!

Wij zijn in mei 2018 overgestapt op Bookzo met als reden dat het reserveren, onze boekhouding en administratie eenvoudiger zou moeten kunnen. Sindsdien houden wij tijd en geld over.

 

Door de TOR-koppeling worden de reserveringen die via onze website binnenkomen, automatisch en per direct dichtgezet op de website van de VVV. Andersom is dat ook het geval. Zo voorkomen wij dubbele boekingen.

 

Het reserveringsprogramma doet het goed samen met het administratieprogramma Snelstart. Doordat de programma’s gekoppeld zijn, synchroniseren ze informatie. Dit zorgt voor een enorme tijdsbesparing op onze administratie. Wij kunnen iedereen Bookzo aanraden!

 

> Bekijk de website van Vakantiepark De Koorn-aar

Rob Stapersma van de Koorn-aar

‘Bookzo gaat mee met de tijd, ideeën worden aangenomen en zijn bespreekbaar

Van der Linde vakanties werkt sinds 2016 met het reserveringssysteem van Bookzo. ‘Het is een overzichtelijk systeem waarin meerdere verhuurorganisaties aan elkaar gekoppeld kunnen worden, dit voorkomt dubbele reserveringen. Super fijn en efficiënt!

 

Wij vinden de medewerkers van Bookzo behulpzaam. Is er een probleem, dan wordt dat snel opgelost. We gebruiken Bookzo niet alleen voor de reserveringen. Ook voor de schoonmaak van de accommodaties kun je handige lijsten uitprinten. Bookzo gaat mee met de tijd, ideeën worden aangenomen en zijn bespreekbaar. Dit is voor ons heel prettig aangezien de ontwikkelingen snel gaan.’ 

 

> Bekijk de website van Van der Linde vakanties

Team Van der Linde Vakanties

Ons verzoek voor een extra functionaliteit binnen het systeem werd binnen no-time ingebouwd!

'Laatst hadden wij een verzoek voor een extra functionaliteit binnen het reserveringsprogramma. Binnen no-time werd dit in het systeem gebouwd. Wát een service!'

 

Callinghe, verhuurder van vakantiewoningen in Noord-Holland, werkt sinds oktober 2018 met het reserveringsprogramma van Bookzo. ‘Wij hebben nog niet eerder met zo’n veelzijdig reserveringsprogramma gewerkt. Het programma is voor ons op maat gemaakt en biedt veel mogelijkheden. Zo maken wij gebruik van verschillende koppelingen, waaronder Keyplan. De overzichten die daaruit rollen zorgen voor vlotte interne communicatie en een efficiëntere tijdsbesteding.

 

Misschien wel het grootste pluspunt van Bookzo zijn de hulpvaardige medewerkers. We worden altijd goed en snel geholpen en onze vragen en ideeën worden serieus genomen. Zo hadden wij laatst een verzoek voor een extra functionaliteit binnen het programma. Binnen no-time werd dit in het systeem gebouwd. Wát een service!’

 

> Bekijk de website van Callinghe Verhuur

Team Callinghe

De boekingsmodule op onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

‘De boekingsmodule op onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien heeft het ons meer directe boekingen opgeleverd!'

 

Mode Design Hotel Modez, een boutique hotel in het centrum van Arnhem, werkt ruim een jaar op een prettige manier met het reserveringsprogramma van Bookzo. 'Hier op de werkvloer had iedereen het systeem snel onder de knie, daardoor kunnen we wel stellen dat het erg gebruiksvriendelijk is. Fijn, als je veel met wisselende krachten werkt. Het planboard is overzichtelijk en geeft duidelijk weer wat er op een bepaalde dag staat te gebeuren. Dat Bookzo gunstig is in prijs is een mooie bijkomstigheid.

 

Onze vragen, suggesties en ideeën worden op een prettige manier opgepakt. Het systeem is volledig voor ons op maat gemaakt. Doordat wij één van de eerste hotels zijn die met Bookzo’s reserveringsprogramma zijn gaan werken, zijn er veel functionaliteiten die Bookzo voor ons op maat in het systeem heeft gebouwd. Het programma past perfect bij ons boutique hotel. Wij willen niet meer zonder!’

 

> Bekijk de website van Hotel Modez

Team Hotel Modez

We willen de functionaliteiten binnen Bookzo graag nog beter leren kennen

‘We willen de functionaliteiten binnen Bookzo graag nog beter leren kennen en hebben er alle vertrouwen in dat dat wel gaat lukken.’

 

Simon en Desiré zijn sinds november 2018 eigenaar van Hotel Kogerstaete op Texel en hebben het hotel van november tot april helemaal verbouwd. ‘We draaien nog maar kort met Bookzo en het is het eerste reserveringssysteem dat we gebruiken. Via 53 Graden Noord die onze nieuwe website heeft gemaakt zijn we bij Bookzo terecht gekomen. Er zitten veel opties in het programma die vooral voor de accommodatieverhuurder makkelijk zijn, maar Bookzo wordt steeds meer een hotelsysteem. Gaandeweg leren we meer functionaliteiten kennen. Wensen blijven er nog, maar in goed overleg met de Bookzo helpdesk blijken er toch meer mogelijkheden te zijn die we eerder nog niet ontdekt hadden. We willen de functionaliteiten binnen Bookzo graag nog beter leren kennen en hebben er alle vertrouwen in dat dat wel gaat lukken.’

 

> Bekijk de website van Hotel Kogerstaete

Team Kogerstaete

Het team van Bookzo luistert écht naar de vraag van de klant

Het team van Bookzo luistert écht naar de vraag van de klant en op basis daarvan wordt het product ontwikkeld. Dit, in tegenstelling tot de werkwijze van veel andere aanbieders.

 

Als middelgroot villapark hebben wij allerlei complexe wensen met betrekking tot het reserveersysteem. We hebben veel verschillende aanbieders bekeken en wat ons opviel was dat geen van hen onze vraag kon beantwoorden. Tot we bij Bookzo terecht kwamen.

 

Vanaf de beginjaren van Bookzo zijn wij al klant en na al die tijd nog steeds enorm tevreden. Het systeem is modern, gebruiksvriendelijk en helemaal op maat voor ons gemaakt. Elk halfjaar brainstormen we met ons team over het reserveersysteem. Rogier van Bookzo is ook altijd aanwezig en denkt actief mee over onze vragen, ideeën en de mogelijkheden binnen Bookzo. Het team van Bookzo luistert écht naar de vraag van de klant en op basis daarvan wordt het product ontwikkeld. Enorm flexibel! Dit, in tegenstelling tot de werkwijze van veel andere aanbieders. Fijn ook dat de boekingsmodule helemaal gecustomized is naar onze huisstijl. De website en de daarin geïntegreerde boekingsmodule zijn niet van elkaar te onderscheiden; als een perfect passend puzzelstukje!

 

> Bekijk de website van Villapark Eureka

Team Villapark Eureka