Reserveringsprogramma

Ontdek de mogelijkheden en functionaliteiten die onze innovatieve
reserveringssoftware te bieden heeft.

Overzichtelijk planbord

Via het planbord ziet u heel overzichtelijk wat er is geboekt, het biedt een overzicht van aankomsten en vertrekken en de laatste opties. Het planboard beschikt over handige zoek- en filterfuncties.

Gasten in- en uitchecken

Via het planbord kunt u gemakkelijk gasten in- en uitchecken. Doordat volledig betaalde reserveringen groen kleuren en openstaande reserveringen rood kleuren ziet u in één oogopslag of iemand heeft betaald. Informeer ook eens naar onze mogelijkheden om receptieloos in- en uit te checken.

Geautomatiseerde boekings- en betalingsbevestigingen

Bespaar tijd door reserveringsbevestigingen, betaalbevestigingen of welkomstmailingen automatisch te laten versturen. De templates zijn aan te passen naar de eigen huisstijl.

Facturatie tool

Met de facturatietool verstuurt u snel en eenvoudig facturen. Met één druk op de knop wordt de factuur automatisch opgemaakt. Facturen worden volledig in de administratie gezet op de juiste grootboekrekeningen. De styling van de factuur en de begeleidende mail kan worden aangepast naar de eigen huisstijl. Het planboard biedt een overzicht van de statussen van facturen.

Online betalen o.a. via Ideal mogelijk

Laat gasten aan het einde van het boekingsproces een online (aan)betaling doen. Gasten kunnen eenvoudig online betalen via bijvoorbeeld Ideal (NL), Mister Cash (BE) of Direct e-Banking (D).  

Voer eenvoudig kortingen, acties en rate plans door

Voer eenvoudig een actieprijs door, bijvoorbeeld last minutes, een staffelkorting (7=6 dagen) of een korting te activeren middels een kortingcoupon. Of maak verschillende rate plans aan en laat de gast kiezen, bijvoorbeeld refundable en non-refundable.

Accommodaties beheren

Als verhuurder kunt u zelf gemakkelijk accommodaties toevoegen. Voer per accommodatie eenvoudig en snel informatie, prijzen, foto’s en betalingsvoorwaarden in.

Accommodaties koppelen

Deze module maakt het mogelijk meerdere accommodaties aan elkaar te koppelen en op deze manier als één accommodatie te behandelen in het boekings-, verblijf- en betalingsproces.

Maak arrangementen aan

Biedt u speciale arrangementen aan? Deze kunnen worden toegevoegd en zijn per accommodatie instelbaar.

Aankomst- en vertreklijst

Selecteer een datum en ontvang een duidelijk overzicht van de geplande aankomsten en vertrekken van de desbetreffende dag.

Schoonmaaklijst

In het planbord ziet u of een accommodatie vuil (bezet), schoongemaakt of vrijgegeven is. Zo weten medewerkers of een object gereed is voor het inchecken van nieuwe gasten.

Gastenbestand

Na het boeken wordt een gast automatisch toegevoegd aan het gastenbestand. In dit overzicht staan o.a. de contactgegevens van de gast en ziet u wanneer en in welk object de gast verblijft of heeft verbleven en of er nog openstaande betalingen zijn.

Uitgiftelijst van artikelen

Aan de hand van een uitgiftelijst ziet u hoeveel bedlinnen, handdoekpakketten e.d. er klaar moeten liggen op een aankomstdag.  

Aangifte toeristenbelasting

Via ons reserveringsprogramma exporteert u eenvoudig een overzicht van de toeristenbelasting.

Analyse en rapportage mogelijkheden

Ons reserveringsprogramma biedt uitgebreide analyse en rapportage mogelijkheden. Deze geven inzicht in belangrijke informatie over de gasten, waarmee resultaten verbeterd kunnen worden en er meer omzet kan worden behaald. De rapportages zijn desgewenst naar eigen voorkeur aan te passen en eenvoudig te exporteren naar PDF of Excel. Rapportages kunnen we ook automatisch periodiek (dagelijks, wekelijks of maandelijks) per mail versturen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Interesse in ons reserveringsprogramma?
Neem contact met ons op en wij sturen u met plezier en geheel vrijblijvend een offerte toe.

 

Offerte aanvragen Offerte aanvragen